1 januari 2012

Gott Nytt År 2012

Nyårsafton firade K och jag hemma med en god tre-rätters middag.


Ja, dvs desserten orkade vi inte äta så den sparar vi till idag, Nyårsdag.


Eftersom vi firade julhelgen i dagarna fyra i Stade i Tyskland, tyckte vi att det var skönt att ta det riktigt lugnt denna helg.

På 12-slaget tog vi var sitt glas och en flaska bubbel *läs Sekt som vi köpte i Tyskland* och gick ut och skålade med grannarna och tittade på fyrverkerierna som var jättefina som vanligt. Allt brukar gå ordentligt till och man behöver inte vara rädd för att folk ska kasta smällare och raketer kring benen på en. Våra unga grannar bjöd på ostron!! Vi bjöd på After Eight som blev omdöpta till After Twelve.


Vintern här i Skåne liknar, som ni ser på bilden, mer en tidig vårvinterdag. Det är grått och disigt och det har regnat rejält i förmiddags. Gräsmattorna är gröna och plaskvåta. Och faktiskt blåser det inte alls idag.


Ja, man kan faktiskt säga att vintern har övergått från att vara extremt kall och snörik som de två senaste till en helt vanlig gråmulen Skånevinter. Och jag måste säga att många med mig tycker att det är skönt. Ja, solen kunde ju titta fram lite så hade allt varit helt perfekt.


That's the way we like it!


Nu önskar jag alla en riktigt god fortsättning på det nya året 2012.



1 kommentar: