29 november 2009

Första Advent

Tänk att det redan är Första Advent! Ute känns det ibland som tidig vår och idag har solen tittat fram och lyst upp lite.
Idag kommer "alla våra töser" hit och vi ska ha en trevlig pysseldag tillsammans. Det är våra två döttrar, tre barnbarn och flickvännen till vårt barnbarn Linus.
Jag har dukat fram massor av olika sorters papper, saxar, stansar, klister mm mm, här ska skapas! Förmodligen åker kameran också fram så det kommer säkert några bilder senare.

Annars är det tråkigheter här. Det har blivit långt mellan bloggandet, K. min man, är allvarligt sjuk och ligger sedan 12 dagar på lasarettet i Lund, intensivvård, så han är helt nersövd hela tiden. Jag åker så klart och hälsar på en stund varje dag. Men det är tufft att se sin man och livskamrat sedan vi var tonåringar ligga sjuk på detta viset. Men vi tar en dag i taget och tar vara på de små små framsteg som han gör.
Och personalen där är underbar!

4 kommentarer:

  1. Åhhh så tråkigt med din man! Har,i förra veckan, varit med om att se en fin kompis tynat bort. Håller tummarna för er!
    Hoppas att du och alla töserna har haft en kreativ dag tillsammans.
    Kram annika

    SvaraRadera
  2. Pysseldag, det låter roligt. Vi hade sådan för så där ca 1o års sedan. Nu är det ingen som är intresserad. Ljusstöppning är poppulärt, även hos ungdommarna, se om det blir det om någon vecka.
    Det blir hos goda grannar som har stor plats i källaren.
    Det tar på energin att se sin livskamrat ligga sjuk och inget som man kan göra. Det är som du säger att ni fär ta en dag i taget och leva här och nu och somt sagts ta vara på de framsteg som görs.
    Ta hand om de dina, och sköt om dig själv hälsar Viola

    SvaraRadera
  3. Så tråkigt. Hoppas du har ork att hoppas och att leva någorlunda som vanligt i din vardag. Tur att du har dina "flickor" runt dig.

    Ta vara på dig.

    Varm kram.
    Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Å vad ledsamt så här i juletid. Hoppas han piggar på sig snart. VARMA kramar Bibban

    SvaraRadera