9 december 2009

Det går framåt!

Tack alla för värmande och omtänksamma inlägg! Känns skönt.
Nu har K lämnat IVA och befinner sig på vanlig avdelning. Han kämpar på med att komma tillbaka till livet och till oss.
Det tar lååång tid det här och vi tror inte han kan komma hem till jul. Läkaren talar om en månad eller möjligen mer innan det kan bli av...

Vi är helt imponerade av personalen på IVA-avdelningen. Vilka underbara människor! De tar ju faktiskt hand om oss i familjen också, tröstar, ger råd, pysslar om.
En sak jag gillar är att de skriver dagbok som patienten sedan får med sig när det är dags att lämna IVA. Tänk själv att ligga nersövd i 14 dagar och inte ha en aaning om vad som inträffat under tiden. De har även tagit några foton men dessa lämnas inte förrän det är dags för återbesöket.
Men än så länge är det långt dit men vi fortsätter att ta en dag i taget och glädjas åt de små framsteg som vi ser.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har allt tänkt på dig och undrat hur det har gott för din man. Skönt att höra att det är på väg åt rätt håll. Fantastiskt att sjukvårdspersonalen bryr sig så mycket. Det blir väl bra för dem också att känna att de är delaktiga. Bra idé med att lämna foton då man skrivs ut. Ha det så bra du kan i den situationen som ni befinner er i.
    Kram annika

    SvaraRadera
  2. Så skönt att din man är på vanlig avdelning, ett steg närmare tillfrisknandet. Det kan vara en tålamodsprövande tid och man tycker nog att allt går så långsamt, men... det måste få ta tid att återhämta sig från en sån svår situation som din man befunnit sig i.

    Hoppas du kan njuta av julen ändå.

    Adventskram till dig.
    Eva-Mari

    SvaraRadera