17 juli 2011

KARNEVAL I LA / Landskrona 2011

Så har vi åter haft tre dagars feststämning och karnevalsyra i LA / Landskrona!!

Stans gator fylldes med åskådare när det var dags för det stora karnevalståget som väl är höjdpunkten på firandet och alla gungar med i sambarytmer och reggaemusik. Man kan helt enkelt inte stå still! Vädret var traditionellt helt underbart, förstår inte hur de alltid lyckas pricka in precis rätt dagar med högsommarhögtryck. Många kända artister har stått på de åtta Landskronascenerna dessa tre dagar, en bra mix för att försöka tillfredställa alla musiksmaker. Exempel:

Daniel Adams-Ray, Rebecca & Fiona, Von Benzo med Idolvinnaren Jay Smith, Adam Tensta, Patrik Isaksson, Hasse "Kvinnaböske" Andersson, Danne Stråhed, Mamma Mia med originalartisterna med flera med flera...
Lägg därtill stort tivoli, massor med knallar, Sverigeutställning, tävlingar, massor av olika mat tex langos, älgkebaber, thaimat, kinesiskt, grillspett, munkar, marknadsgodis ...ja då förstår man att det har varit tre "full days" här i stan!!






Idag återgår stan till det normala igen, antar att städpatrullerna har en del att göra också... Det småregnar också och det är skönt att få stanna inomhus.


På min hemsida www.stoltzfamily.se har jag lagt ut ännu fler bilder, välkommen att titta in. Jag uppskattar din kommentar i Gästboken.

2 kommentarer:

  1. Det är kul för stan med karnevalen - men personligen tycker jag det är för mycket folk.

    SvaraRadera
  2. Någon karneval har vi inte haft i Västerås men det har varit festival också i dagarna tre med massor av artister som September,DiLeva och Arks. Hela stan lever upp.
    Fina bilder på karnevalen, dräkterna är så färgglada.
    Ha en fortsatt bra sommar.
    Kram Viola

    SvaraRadera