26 maj 2012

Så här ser mitt blåregn ut nu i den första blomningen innan bladen vuxit ut. Synd att det inte går att känna doften av dem, för doftar, det gör de. Alldeles nära står en syren i full blom och tillsammans bjuder de på en fantastisk doftsensation utöver det vanliga. 
Så snart bladen kommit bildar de ett i det närmaste vattentätt valv och det var också här vi hade ett duvpar som byggde bo och födde en unge i fjor sommar.
Rakt fram i synfältet har de första snöbollarna börjat skifta från skirt grönt till vitaste vitt. Det är alltså en snöbollsbuske.

I kväll blir det ingen utesittarkväll för jag har tänkt följa finalen på medlifestivalen, ESC i Baku. Får se om jag orkar se hela, det är många märkliga toner som ska framföras och det kan/brukar bli lite för mycket av det goda men man vill ju gärna veta hur det ska gå för Loreen.
Håller tummarna i alla fall och så dukar vi fram några goda ostar och ett gott rött vin i glasen. Det blir en Shiraz från Robertsons Winery i Sydafrica.
Ha en trevlig kväll alla!

2 kommentarer:

  1. Ser underbart ut!
    Blir mello här också. Får se hur länge man orkar...
    Hoppas att allt är bra.
    Krama mannen!
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Allt är toppen här! Man hänger med ännu... :-) Tack för din kommentar. K hälsar tillbaka och säger att det är kul när du hör av dig.
    Många kramar till mim allra bästa Anna.

    SvaraRadera